Druze moj..

2011-03-30 - 21:54:49
Hemma efter att ha jobbat och suttit med idioterna lite. skönt att komma hem men nu väntar 2 uppsatser på mig -.- kommer ej hinna göra dom imån , fredag eller på lördag MEN kanske ja hinner på söndag återstår att se:)
har ett val framför mig också, fyfan allt har gått så snabbt och snart så tar ja studenten och måste tänka på massa skit... jävla jobb,högskola,a-kassa,csn osv idete mi na zivce! men får se hur allt blir ishallah.
Jag som ville bort från denna hålan kanske kommer va tvungen att stanna i 1 år till men får se turen kanske vänder.

ne ska ta och skriva nu sen sova imån börjar ja två så ska duscha på morgonen sen på kvällen packa inför lördag jer ja hinner ej packa på fredag -.- yäyä

Höres caos.

need you by my side.. you are the one that makes me feel great about myself!

2011-03-28 - 23:51:25
i love you soo much that it hurts, hate this feeling!!




Home at last

2011-03-28 - 20:57:10
Kom hem precis efter en städningsdag med min snaha hos Kusiner haha Legend säger jag bara och fyfasen vad fint huset har blivit. Solen värmde oss medans vi tog in och ut sakerna till och från bilen haha och en jädrans körtur blev det också :P Nu blire hoppa in i duschen och sen plugga lite sen söövaa, tur att jag har sovmorgon till tolv imån Gööttt!! haha

see you latero ;)

Kad dodirne te ruka istine

2011-03-27 - 01:39:21

<'3

Lyckad kväll - love it !

2011-03-27 - 01:06:20

badness go away

2011-03-26 - 00:05:11
Ändrare planer gör listan imån... orkar ej med något just nu, fuck life säger ja bara! men tackar sandra och alle som gjorde min kväll Tack sötisar! <3

ikväll göteborg - Selma bajrami !

2011-03-25 - 18:00:22
bild: från brcko - selma bajrami

do a good thing a be greatful.

2011-03-25 - 17:38:27
Ikväll så ska ja skriva in listan på vilka som skänkte pengar till välgörenhet som var mitt projektarbete. Ett stort Tack till dom. Hoppas på att få videoklippen från uppträdanden så ja kan klippa ihop det till min presentation.
skulle gjort listan för länge sen men har haft fullt upp med rapporten och att skicka iväg en del av pengar osv.
men nu ska ja ta tag i det :D och så ska det kanske börja planeras för en till sådan kväll och det kommer gå till välgörenhet det med.

nu ska ja fixa ihop allt sen sitta och skriva .

"Lyckan är en dröm och lidandet verklighet"

2011-03-24 - 21:42:18
" allt jag vill är att va lycklig, jag vill känna som om ja vore den lyckligaste på jorden. Jag vill kunna mysa med någon och säga jag älskar dig, jag vill känna dendär känslan man känner när man ska träffa personen. Men först så måste jag släppa min stora kärlek för att kunna låta någon annan komma in, men om det inte har funkat på 1 år så lär det aldrig att gå men försöka kan man allt. (Tuzan je zivot moj kazi mu da zna, placi zemljo sto sam ja hej nesretna.) "

bam bam baaaam

2011-03-23 - 14:05:01
Suttit hemma och kollat på Melissa & Joey ca 9 avsnitt haha legender är dom!  snart så ska ja dra iväg till jobbet med halsont:/ Får la hoppas på de bästa att de ej gör ont eller att ja hostar som fan under passet.
mamma har höjt tv:n som om hon inte hör vad dom säger och problemet är också att dom snackar på ett språk som hon inte kan -.-
Hoppas de inte blir så mycket jobb så ja kan sitta läsa i boken lite heheeee

ne ska skutta iväg och byta om Peace out ljudii

im not good at being singel - L.C

2011-03-21 - 23:29:52
massa tankar flyger runt i min skalle just nu .. två saker är 1, varför jag har blivit sjuk IGEN -.- och 2, varför i h***ete är det så varmt -.- dör ju.. men det är ju två mini saker.

En av tankarna jag har kom upp nyss när ja såg att ett par förlovat sig (nek vam je sa srecom:)).
Mina känslor väcktes till liv, dom känslorna som har "sovit" under en lång tid nu. Och dino merlin låten ne zovi me na grijeh gör ju inte saken bättre. Men att mitt hjärta slår för en person som håller på att glömma mig, eller som bara hör av sig till mig när han behöver något, är ju inte speciellt det man vill.  Men jag förstår inte varför min kärlek är så stor till honom men han har inte ens någon kärlek i sin kropp alls. När ja va liten så tänkte jag att om två personer älskar varandra så har ödet fört ihop dom, visst så tänker ja än idag, men det jag inte förstår är varför ödet låter en av dom dö för den andre men den andre skiter i den personen? varför sån elakhet? vad är det dom ska lära sig utav det? hmm det är en gåta det.

ska sova nu och be till gud att ja blir frisk :)

ajmo mala jedno kolo zaigrati ;)

2011-03-20 - 16:15:36
Tappat min röst och tro mig det är inte kul, blev nyss arg på min mamma och syster "two against one" och ja kunde ju inte säga emot utan mitt stubin gick åt att stampa på golvet och försöka göra sura minen... vilket gjorde mig ännu arg. Ska gå och köpa glass till mig själv senare ikv eller åt min hals med andra ord :) '
Blev tillfrågad igår om ja vill göra en sak som låter väldigt lockande, och kan säga att jag vill verkligen göra det men så kommer ju föräldrarna i vägen fråga dom och sen så kmr dom som vanligt säga du har för mycket annat att göra
är du säker på att du kommer hinna? och ja jag kommer hinna med allt. Men det återstår att se hur det blir :)

Ska snart åka hämta lill skiten till syster sen iväg till gvd. Senare ikv så kommer det upp en lista här på bloggen som ja gjort. :)

nu ska ja kolla på lite videoklipp osv see ya latero aligatero :P

Don't hold your breath

2011-03-19 - 22:03:41


I jumped off a train running off the tracks
Your day is gone face the facts
A bad movie ends and the screen fades to black
What you did to me boy I can’t forget


Det man inte vet, har man inte ont av!

2011-03-19 - 01:15:35
Vill bara blunda och inte se vad som händer här i världen.
Det känns nog bäst så, "det man inte vet har man inte ont av" men nu ser man allt
och även har ont av det på olika sätt!

Glädje är som ett ljus. Tänder du det för andra, faller skenet tillbaka på dig själv

2011-03-17 - 21:28:22
Can I start again, with my fate again Cause I can't go back and endure this I just have to stay and face my mistakes,But if I get stronger and wiser, I'll get through this What can you do when you're good isn't good enough? And all that you touch tumbles down? Coz my best intentions keep makin a mess of things, I just wanna fix it somehow But how many times will it take? Oh, how many times will it take for me to Get it right?
So I throw up my fists, throw a punch in the air, And accept the truth that sometimes life isn't fair I'll send down a wish and I'll send up a prayer And finally someone will see how much I care..



Att vara totalt ärlig mot sig själv är en god övning

2011-03-16 - 21:10:21
Har insett att ju mer jag trådar efter att hitta en kille desto mer misslyckat blir det, som en person skrev "när du letar efter kärleken så flyr den bara ifrån dig" och det stämmer.
Jag får låta kärleken hitta mig, eller som min kära vän sa till mig att jag är en baksuz (för er svenskar så betyder det "olycksfågel" typ) haha men det är ju han med. komiskt.
Men en person kommer alltid ha sin plats i mitt hjärta även om vi förblir vänner eller ovänner spelar ingen roll ingen kommer kunna ta den platsen iaf.
Jag har alltid haft svårt att släppa in folk i mitt liv, det är sällan att jag litar på vad folk säger, visst jag kan lyssna och finnas där om jag behövs men att sitta och tro på varje ord det kommer jag inte göra. Men det är ju också problemet, hur ska ja kunna hitta den "rätte" om jag inte låter folk komma in i mitt liv?

Det enda ja önskar är att hitta min sudjeni ishallah



Vill välkomna min nya lilla kusin Adam till världen, snart så blir det åka ner till malmö för att träffa den lilla plutten abd!

Hurija

2011-03-15 - 21:49:19
sjuk igen, detta är inte okej :( ont i hela kroppen haft de sen igår blää ..
Tänkte ba säga att ja gjorde en bra sak idag hehe donerade 4000 kr till Ship to Gaza :D

ne ska dricka te nu och försöka läsa lite i svenska boken sen kolla på serier, allt för mig caos

Har inga ord kvar..

2011-03-14 - 21:20:03
nisam ona ista vise, nesto me muci al neznam sta. Hocu da budnem sretna kao prije al nemogu, ko da mi bog neda estafrullah. Upala sam u depresiju i to pravo. Boli me srce boli me sve, jedan dan sam sretna drugi dan placem samo nemogu vise.
Allahu dragi daj mi snagu, allahu dragi daj mi srecu u ljubav i u zivotu. Molim te boze skloni ovaj bol sto imam, molim te boze skloni sve zlo da mogu biti sretna.
Al jedno ne razumijem zasto volim jos kad nikada nece biti to? zasto? de mi reci, jer to mene ubija. Kad sam tu sretna sam al ovako sam ko izgubljeni slucaj.

Just nu så är ja fucked up arg att folk kan ha sån dubbelmoral boze sacuvaj! kan ba säga att du har förlorat en vän som alltid fanns där för dig ;)!

Oh haft detta uppe nu i ca 30 min tills ja trycker på publicera :S

hejdå

Sada kad bi mogo biti s tobom kao nekada da mi te vrati samo jedan dan..

2011-03-14 - 13:37:36

Bila je lijepa
lijepa poput obecanja pamtim
svaki dan zabavljanja rijeci
cini mi se svake sjetim se
al' nema je kraj mene

Kazu, prosla je kroz mnogo toga

nasla, utociste je kod Boga trazim
nocas pred tim vratima sam ja
i molim da mi je da

If Tonight Is My Last?

2011-03-14 - 01:10:10
I'm gonna smile



Ta mig tbx till bosnien.

Zar je to sve sto je ostalo?

2011-03-13 - 21:15:22
Helgen va hur rolig som helst skönt att komma bort lite och inse lite saker själv, det behövdes!
Okej jag drömde en dröm haha (alla gör de) men jag hade en kille i denna drömmen, han va längre än mig och jag var lycklig, han liknade en killkompis, men ooh nu ska ja sluta tänka på de för om ja sitter och tänker på sånt så kommer ja ba bli demprimerad ahhaha :p

just nu så sitter jag och dricker Limunada och så väntar en caj på mig med höhöö snacka om tröstig ;)
imån så väntar en veckas praktik igen sista veckan sen så börjar man kanske jobba igen efter lite problem osv..


fan fan fan fan .. nu kommer ångesten fram -.-  nu drar ja cya dudiies

Dobro je kad u zivotu nekada sutis ..

2011-03-11 - 00:10:33
veceras letim preko mora daleki
veceras idem tamo gdje su mi voljenih
veceras cu vidjeti najljepse svijetlo
od veceras necu se nikad vise probuditi.




Ako me volis pogledaj me ..

2011-03-09 - 23:32:46
Har ni någonsin haft en sån känsla att ni skulle göra allt för att få vara med en person även om personen varit en skithög mot dig? Jag har de. Känner mig så dum att behöva dölja allt ja känner så att folk inte ska få reda på det.
Men det kanske är bättre att dölja än att säga för mycket för då slipper jag höra allt tjat från alla om hur ja förtjänar en annan eller att ja borde gå vidare med mitt liv för jag har hela livet framför mig..  Är så trött på att låta alla bestämma hur ja skakänna tycka och tänka.
MEN dom har rätt, utan dom personerna så hade jag aldrig öppnat mina ögon och insett saker, men problemet är att jag inser men ja kan ej komma över. Man vill men hjärtat säger emot, varför kan man inte bara knäppa med fingrarna sen att allt är borta? oh det hade ja önskar nu tro mig..

Och nu till detta ... varför känns det som att man inte har någon aning om vad man skrivit om när man kommit till den punkt allt är tomt i skallen och vi ej får ut dom sista orden som behövs komma ut så att inlägget blir fullbordat?? haha ska klura på den frågan nu när jag går lägger mig.

The record won't stop spining for us..

2011-03-09 - 19:50:38
jobbig dag idag, sjukt irriterad på vissa personer som borde skaffa sig ett liv! hehe
blivit mycket spring hit o dit idag, samma sak gäller imån med, jobbigt läge men det är bara bita ihop Helgen kommer snart och jag kan inte bestämma mig för vad ja ska göra.. livet är jobbigt ibland speciellt när de finns personer som inte vet vad dom vill eller vill förstöra.

Känt mig off dom sista dagarna så en tripp till en gammal vän skulle inte skada, måste rensa tankarna och den personen förstår sig på mig.

just nu så lagar jag mat Kyckling Curry står på menyn idag :) kan inte bestämma mig för nudlar eller ris hmm, börjar tröttna på ris och ja älskar nudlar speciellt dom på kina resturangerna :D mmm gott.


i need someone now before im going down under the ground!

-.-

2011-03-07 - 23:29:19
ätit 2 hamburgare, kollat på min serie, är allmänt trött just nu så ska gå lägga mig, förstår mig inte på vissa personer men det lär jag aldrig ens göra..
Tycker dom borde ha sån där stavningsfel rättning här haha så jag vet när ja stavar fel eller inte.
På onsdag har ja prov så jag ska ta med min bok till praktiken imån och studa när det ej finns kunder (alla skriv ner detta och lägg de i eran carebox ) den lilla meningen hade nog sandra sagt för hennes care box är full med papper :)

och så vill ja ba säga att jag är trött på att hamna emellan folk, shit ska inte va på någons sida eller något.!

ne nu drar ja hejdaa!


CARE FACEE!

Space Bound

2011-03-06 - 17:05:26
We touch I feel a rush We clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder whats in store for us
It's lust, it's torturous  You must be a sorceress 'cause you just
Did the impossible Gained my trust don't play games it'll be dangerous
If you fuck me over 'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt
'Cause I been treated like dirt before you And love is "evol" Spell it backwards I'll show you

i want this so bad!

2011-03-06 - 14:55:36





Whitney Port's Collection oh must have!

top of the world

2011-03-06 - 13:50:55
popcorn,cola, the city på tv och plugg är livet :) haha no life jag lever iaf :p

2011-03-06 - 00:49:04


Det är svårt att veta exakt vad jag känner, men denna känslan jag har vill jag ej ska gå bort.

Do it like a dude;)

2011-03-05 - 17:33:59
Idag så har man städat hela rummet och fixat med kläderna kan säga att jag har mer plats nu WOHOO, men säljer allt ja ej vill ha för 50 kr typ, behöver lite pengar och det är ej så att kläderna är gamla heller :)
Det är jätte fint väder ute så ja och sandra och dalia drog ut lite innan.
Ikv så vet vi ej vad vi ska göra blir antagligen vmo eller bara sitta hemma, Sandra idioten ska till Dubai imån och bli almänt brun -.- ! Kikki rikkki kommer hem snart från bosnien ooh saknat henne! 3 veckor utan henne går ju inte!

Men nu ska ja fixa mig lite sen hänga med mina föräldrar till några :)

smell u latero ljudi caos!


Finaste bilden ever på mig och dijana igår haha :D

Gravity

2011-03-04 - 23:14:51
Sjukt underbar dag idag, ångar inte en enda sekund. Kanske låter sjukt men så är det!
Och jag tänker inte säga varför för då lär allt ta slut innan det hinner börja ens,

Imån väntar en dag där städning står på första plats haha ska rensa hela garderoben och fixa i den smått osv.

ne ni ska kolla på film nu sen sova :*


ja så här såg man ut idag.. och btw så är ja brunett för tillfället hehe :D

Never give up....

2011-03-02 - 19:27:20

zaplaka ce jutra, zaplaka ce dani,  mi smo duso moja na suprotnoj strani..


Hel sjukt nöjd!!

2011-03-02 - 17:40:18
Fick hem grejjorna från nelly nyss och jag är sjukt nöjd :D och bf jag ej har ngn kamera så fick ja ta bilderna från nätet .. blää

Men iaf Skorna är sjukt snygga i verkligheten, lite tighta vid tårna men hoppas dom töjjs ut efter några andvändningar :D och sjukt billiga är dom också så passa på och köp !




Och blusen är sjukt fin och sitter skit bra :D oh är så nöjd!


The Smoker You Drink, The Player You Get

2011-03-02 - 16:23:57
Jag älskar att kolla på kärleks filmer eller serier som handlar om kärleks par osv..
Men jag lyckas aldrig hitta någon jag själv kan älska så jag kan känna mig som the one and only.
Visst jag kände så förut men som jag sa till en god vän igår, sejtan se umjesao u nasu vezu.
Jag vill inte att min vän eller att någon annan ska förlora något bra dom har i sina liv,
så det ända jag kan säga är om ni älskar en person så mycket att ni vill förlova er med henne/honom säg inte det till andra. håll de för er själva, för direkt om många personer vet så får sejtan reda på det och förstör allt.

Jag gör samma misstag om och om igen, direkt när jag blir glad så vet alla om det och någon enstakad person måste förstöra. Bättre att va tyst om allt i livet, förrutom om du har någon du verkligen litar på och kan säga allt till.

Nu ska jag gå hämta kläderna som kommit :D yääy btw så hostar ja fortfarande som en häst-.- haha

I will say it like a friend, but you might think im your enemy..

2011-03-01 - 12:36:31
Sitter i mitt rum och har feber, kollat på alla mina serier och känner att jag börjar bli hungrig men jag orkar inte gå upp för mamma gör burek haha och tror ej hon vill ha mig i köket just nu..
Men jag börjar bli smått frisk, har ju ändå varit sjuk i 5 dagar tror det räcker snart.

Har det kliat i era öron någongång? eller jo klart det har men menar så djupt in att du inte når ens med en tops hahahaha jag hatar det, det har kliat nu i 3 dagar får panik!!
eller när de kliar längst ner i gommen oh fyfan då är det bara att ta tandborsten och klia hahaha men man får kväljningar (stavning) hahah
Äeh vet ej vad ja babblar om. På Fredag så bär de av till H-stad där man ska på "blind dejt" typ orkar ej förklara men ska iaf träffa någon hehe .. pluss shopping :D
btw så får ja hem min beställning snart hell to the yeaah!

ne ska gå till vardagsrummet och kolla på The ellen show :D hihi Löve it !

RSS 2.0